Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
amicale_du_pc a dit:les thés amers c'est bon au goût des anciens fumeurs...
Et ça c'est ton seul défaut à toi Sorence.Sorence a dit:Le thé est amer, astringent et franchement je trouve pas ça très bon
Le thé est amer, astringent et franchement je trouve pas ça très bon
Sorence a dit:Le thé est amer, astringent et franchement je trouve pas ça très bon
Indian ginger tea recipe.
Ingredients:
• 2 cups water
• 1 cup milk
• 1 tablespoon black tea leaves (or 2 tea bags)
• 1 to 2 teaspoons grated fresh ginger
• 2 to 3 teaspoons sugar (adjust to taste)
• Optional: Cardamom pods, cinnamon, or other spices for added flavor
Instructions:
1. In a saucepan, mix the water and milk and bring it to a boil.
2. Add the grated ginger to the boiling water and simmer for about 2-3 minutes to allow the ginger flavor to infuse.
3. If using, you can also add a few crushed cardamom pods, a small piece of cinnamon, or other spices at this stage for added flavor.
4. Add the black tea leaves (or tea bags) to the pan and simmer for another 2 minutes.
5. Add sugar according to your preference and stir until it dissolves.
6. Remove the pan from heat and strain the tea into cups or a teapot to remove the tea leaves and ginger.
7. Serve hot and enjoy the strong and flavorful Indian ginger tea.
Rasfhoo a dit:C'est vrai que les faux indiens d'inde, ils sont nuls en thé.
RDV thé à 17H, soirée hardtek sous caféine à 23, blocage de raffinerie à 5.Sorence a dit:C’est quand tu veux pour corriger mon seul défaut.
Le lendemain, il s’est ramené avec du lait, du gingembre, du thé très cher, du sucre, et il a cuisiné pendant vingt minutes. C’était très bon.